Veronique Thygesen

Véronique Thygesen

Samtaleterapeut og Healer

Min personlige baggrund

Jeg er født i Frankrig, har boet i Danmark siden 1994, er dansk gift og har to voksne børn.

Jeg har arbejdet som selvstændig terapeut og healer siden 2004. Og er godkendt efter Sundhedsstyrelsens regler som Registreret Alternativ Behandler (RAB) i Samtaleterapi og Healingsmassage.

I 2011 fik jeg konstateret tyktarmskræft. Efter først at være behandlet med kemo- og stråleterapi, gennemgik jeg en operation i 2012. Jeg har brugt alternativ behandling, meditation og visualisering for at forblive positiv igennem hele forløbet. I dag er jeg fysisk og psykisk rask takket være kombinationen af den traditionelle vestlige medicin og de alternative metoder. Det har været en fantastisk psykisk, mental og åndelig rejse og læringsproces, som jeg ønsker at dele med jer.

viser en hånd med hjerte henover

Det startede som 15 årig

 Som 15-årig kom jeg i kontakt med min spiritualitet og den åndelige verden. Siden da har jeg vidst, at jeg skulle arbejde med kroppens energier, healing og terapi.

viser en behandler og en klient på en briks

Samtaleterapeut – Healingsmassør – Kranio Sakral Terapeut

Jeg er uddannet samtaleterapeut og healingsmassør i Kursuscentret Kilden i Valby. Mine specialer er avancerede chakra-teknikker, frigørende massage, yoga og supervision. Jeg er uddannet Kranio Sakral Terapeut hos Lisbeth Reinhold i Valby.

viser mediterende person foran lotusblomst

Clairvoyant

Jeg er også uddannet clairvoyant hos Joy Foundation på Frederiksberg, og siden 2006 har jeg fulgt diverse workshops og kurser på Arthur Findlay College i Stansted, England.

Kontakt mig

Når jeg er optaget af klienter, fanger du mig bedst ved at indtale en besked på min telefonsvarer eller sende en hurtig besked i formularen nedenfor.

Klinik La Fontaine

Nyelandsvej 63
2000 Frederiksberg

    Send en besked:
    viser en hånd der øser vand op fra havet