Referencer

Veronique har været et meget betydningsfuldt element i mit liv igennem mange år, hvor jeg har gået til samtaleterapi og healing. Jeg har fået uvurderlig hjælp til at navigere igennem mit livs udfordringer, samtidig med at hun kærligt støtter og optimerer min personlige og spirituelle udvikling. Alle sessioner med Veronique er præget af hendes enorme viden og empati. Hun deltager i mit liv med stor professionalisme. Jeg føler mig set og rummet, og bliver blidt og kærligt ledt på vej. Min hund nyder også godt af Veroniques healing og ”samtale”. Han elsker at blive healet og talt med, og jeg får værdifuld viden om ham gennem Véronique.

PiaSamtale & Healing

Hos Veronique bliver jeg altid mødt med en enorm varme, omsorg og forståelse. Det er altid spændende at se hvad og hvem der stiller sig til rådighed for vores arbejde, og på den måde også hvad der kommer til at ske. Det har været de mest fantastiske budskaber jeg er gået med derfra mange gange. Men også når det handler om healing af min fysiske krop, mærkes det forskelligt alt efter hvem fra den åndelige verden Veronique får kontakt til. Ved kirurgisk healing oplever jeg at der meget konkret bliver arbejdet på min krop, i form af en kildrende fornemmelse det pågældende sted. Men altid meget nænsomt og med dyb respekt for mig og mine grænser, samtidig med at jeg mærker Veroniques enorme begejstring. Det har på den måde gjort en afgørende forskel for mit helbred.

Bo German ThomsenKlient

Jeg har haft stor gavn af Véronique hjælp igennem snart mange år. Samtale kombineret med healing og massage har en dyb virkning på mig, og det er svært at beskrive med få ord, hvad det har betydet for mig. Véronique er fantastisk til at stille spørgsmål, der hjælper mig til at se min situation på nye måder og til at give mig større indsigt i mine reaktionsmønstre. Hun er indsigtsfuld, kærlig og tålmodig og meget rummelig og accepterende. Hendes healing og massage virker dybt, og jeg går altid gladere og klogere hjem fra en session hos Veronique.

PernilleSamtale & Healingsmassage

Jeg har deltaget i alle kurser, som Veronique har udbudt. Hun læser mig og kender mig bedre end nogen anden i den spirituelle verden. Jeg har været aldeles tryg og spirituelt inspireret på hendes kurser. Jeg lærer noget nyt hver gang. Kan kraftigt anbefale alle, som ikke kender hende, til at deltage på hendes kurser (dem som kender hende, er faste deltagere). Jeg agter at fortsætte, så længe jeg lever.

MadsKursist

Jeg har fået healingsmassage hos Véronique i over 10 år, og har også prøvet healing (uden massage) og kirurgisk healing. Det har været essentielt for mig at arbejde både med krop, sind og ånd for at integrere traumer og skygger, og komme mere i balance. Behandling hos Véronique har været en uundværlig del af min proces, og jeg har altid følt mig i gode hænder. I perioder er jeg kommet hver måned, hvor behandling har hjulpet mig til at optø indefrosne følelser, give slip på traumer, og hjælpe mig i kontakt med den kropslige del af at være en kærlig og fredfyldt sjæl. Efter en behandling hos Véronique føler jeg mig afslappet og i kontakt med mit inderste væsen. Jeg oplever, at Véronique skaber et trygt og nærværende rum til at udforske det der er, og jeg kan derfor kun give min varmeste anbefaling!

BettinaSamtale & Healingsmassage

I have come to Veronique for regular guidance over the last 10 years with great success and satisfaction. Veronique gives me peace and reassurance. I have concluded over the years that she tells me what I need to hear. I feel safe and loved in her hands (both during sessions and her courses). She can help me heal in a very effective manner, both in her clinic and during distance healing and counselling on skype. She guides me with my own challenges and helps me better understanding what’s going on with my kids. I keep recommending her over and over

Mada Raidi PlesnerSpirituel vejledning & Healing

Véronique er en fantastisk dygtig behandler og underviser. Jeg har fået forskellige former for behandling, alle helt fantastiske. De har virkeligt hjulpet mig til at få det meget bedre. F.eks kunne jeg ikke gå pga min forfod og jeg havde også en nerve der blev klemt i ryggen, begge dele blev kureret med kirurgisk healing. Jeg har også været på kursus hos Véronique, hvor hun på en meget sød og let forståelig måde underviser i hvordan healing og universet hænger sammen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Véronique.

CristelKirurgisk healing

Jeg har haft stor glæde af at deltage i Veroniques kurser. Hun formidler sin viden om den åndelig verden på en nærværende og vedkommende måde. Veronique er god til at skabe en kærlig og åben stemning. Derfor følte jeg mig tryg og fik mod til at kaste mig ud i de forskellige øvelser. Jeg fik arbejdet med både personlig og spirituelt udvikling. Véronique har en stor viden indenfor sit felt, og man går inspireret og klogere hjem fra hendes kurser.

PernilleKursist

Jeg mødte Veronique i 2009, da hun underviste på Clairvoyance Akademiet. Efterfølgende har jeg i intervaller fået behandling. Jeg er altid gået fra behandlingerne med en følelse af, at der er sket noget fantastisk. Det er på det følelsesmæssige og udviklende plan, men også omkring min fysiske krop. Den kirurgiske healing har overrasket mig, den er en kraftfuld healing, der virkelig tager fat i de skavanker, jeg har i min krop. Gennem årerne har jeg også deltaget i forskellige arrangementer, træningsaftener og weekendkurser. Det er en fornøjelse at komme hos Veronique, hvor stemningen er rar og afslappet. Hun er dygtig og velforberedt og har et væsen der er så fint og understøttende, at man føler sig mødt på den mest positive måde. Der er altid en fantastisk energi, og positive og berigende oplevelser. Jeg kan varmt anbefale Veronique som behandler og underviser.

LoneKlient & Kursist

Jeg har også haft fornøjelsen af at være med på nogle af Veroniques kurser, hvor hun får det hele til at virke så enormt nemt og ”jordnært”, med en meget nem og let tilgang til clairvoyance. Veronique har i den grad lært mig hvad tiltrækningsloven handler om, selvom jeg godt havde hørt om – jeg bliver hvad jeg spiser og tænke positivt om det jeg ønsker, fordi det jo handler om den energi jeg udsender. Veronique fik nuanceret det hele en smule og har lært mig at krydre det hele og sætte farver på. Og det bedste af det hele er, at jeg både får skriftligt materiale og guidede lydfiler med mig, så det er nemt at gå hjem og fortsætte det fantastiske arbejde. Jeg ved med sikkerhed at det ikke er sidste gang jeg har været på kursus hos Veronique.

Bo German ThomsenKursist

When you’re ready to develop yourself, when you’re eager to start a new journey, you want to be surrendered with talented people and more importantly be guided with intelligence and love. That’s exactly what you get with Veronique. A clever and beautiful human being inside and outside who knows how to give you the right tools in a complete safe environment. A journey I have started some years ago which still helps me to grow today.

IsabelleKursist

Blev du inspireret af klienternes oplevelser ?

Kontakt mig

Når jeg er optaget af klienter, fanger du mig bedst ved at indtale en besked på min telefonsvarer eller sende en hurtig besked i formularen nedenfor.

Klinik La Fontaine

Nyelandsvej 63
2000 Frederiksberg
Mobil +45 26 80 21 55

    Send en besked:
    viser en hånd der øser vand op fra havet