Healing

Heler og lindrer

Hvad kan Healing?

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at lindre smerter og ubehag. Healing kan også give dit sind og din krop fornyet energi og livslyst.

Jeg møder dig som klient præcis der, hvor du er lige nu, og hjælper dig med at opnå en forbedring i din psykiske og fysiske tilstand.

Healingen kan indledes med en terapeutisk samtale. Jeg arbejder især med problematikker som sorg, kræftsygdomme og pårørende til kræftsyge, angst og stress. Ligesom healing også kan bruges til at finde ind til dit livsformål. Healing med samtale varer 90 minutter.

Du har også mulighed for at vælge en healing uden indledende samtale. En healing alene varer 60 minutter.

Priser

HealingKr.800

  • 60 minutter

Samtale & HealingKr.1.150

  • 90 minutter

Børn & UngeKr.500

  • 45 minutter

Sådan foregår Healing

Du ligger på en briks, fuldt påklædt, mens jeg udfører healingen.

Under healingen kan du mærke sitren, stråler og varme i kroppen, men intet af det føles ubehageligt. Der er også nogle, der slet intet mærker under healingen.

Undervejs kan du opleve, at du “svømmer hen” i en form for meditation eller let søvn. Du er dog altid ved fuld bevidsthed under hele behandlingen.

Du vil som regel kunne mærke en effekt efter healingen. Nogle bliver meget trætte, mens andre føler sig fulde af energi og virkelyst. Det er aldrig til at vide, hvordan man har det efter en healing. Derfor anbefaler jeg altid, at du ikke har en stram bagkant, så du har mulighed for at gå hjem og hvile dig bagefter.

Børns problemer skal tages lige så seriøst som voksnes

Børn skal behandles anderledes

Børns problemer og vanskeligheder skal gribes væsentligt anderledes an. Hos børn og unge er nervesystemet nemlig endnu ikke færdigudviklet, hvilket kræver en mildere og anderledes form for healing.

véroniqe der bevidstfuld og beundrende kigger på bevoksning langs havet

Healing til børn og unge

Jeg tilbyder behandlinger af alle børn og unge op til 21 år. Jeg behandler også gerne nyfødte og børn uden sprog. Og selvom at barnet måske godt kan tale er det ikke sikkert at han eller hun kan/vil sætte ord på sine problemer. Det kan jeg hjælpe med via behandlingen.

En børn/unge behandling varer 45-60 minutter.


Sådan foregår behandling af børn & unge

Barnet eller den unge ligger på ryggen på en briks, naturligvis fuldt påklædt, mens mor eller far er i rummet. Herefter vil vi sammen spore os ind på problemet, hvorefter jeg begynder behandlingen.

Hele mit liv har jeg arbejdet meget med farver, og farver indgår i alle healinger. Arbejdet med farver er særligt gavnligt, når det gælder børn, da alle børn med det samme ved, hvad jeg mener, når jeg taler med dem om deres farver. Det er en god måde at få barnet til at tale om de problematikker, der måske er svære at sætte ord på.

Jeg vil gerne til Véronique, for der kan jeg jo slappe af!

Pauline6 år

Jeg elsker Véronique. Jeg elsker at Véronique har lært mig magi. Jeg har fået et bedre liv efter at komme hos Véronique.

Gabrielle8 år

Healing – Spiritualitet – Bevidsthed