Healing betyder at hele og lindre, og gennem healing kan jeg hjælpe dig med at lindre smerter og ubehag. Jeg møder dig som klient præcis der, hvor du er lige nu, og forsøger at opnå en forbedring i din psykiske og fysiske tilstand. Healing kan også være med til at give dit sind og din krop fornyet energi og livslyst.

Herefter ligger du på en briks, fuldt påklædt, mens jeg udfører healingen.

Under healingen kan du mærke sitren, stråler og varme i kroppen, men intet af det føles ubehageligt. Der er også nogle, der slet intet mærker under healingen.

Undervejs kan du opleve, at du “svømmer hen” i en form for meditation eller let søvn. Du er dog altid ved fuld bevidsthed under hele behandlingen.

Du vil som regel kunne mærke en effekt efter healingen. Nogle bliver meget trætte, mens andre føler sig fulde af energi og virkelyst. Det er aldrig til at vide, hvordan man har det efter en healing, så jeg anbefaler altid, at man ikke har en stram bagkant og at man har mulighed for at gå hjem og hvile sig bagefter.

Healingen kan indledes med en terapeutisk samtale, og jeg arbejder især med problematikker som sorgprocesser, kræftsygdomme og pårørende til kræftsyge, angst, stress, ligesom healing også kan bruges i arbejdet med at finde sit livsformål, hvor du fortæller om dine problemer. En sådan behandling varer 90 minutter.

Du har også mulighed for at få en healing uden indledende samtale. En healing alene varer 60 minutter.